Over Rens Bok Productions

Rens Bok is een zelfstandig ondernemer uit Ridderkerk. Wat ooit begon als een basisscholier die als hobby LEGO Stop-motion video’s maakte met zijn webcam, is uitgegroeid tot een professional met… zwaarder geschut (al is dat niet zo moeilijk als je met een webcam begint).

Met zijn diploma in Audiovisual Design op zak ging hij in 2015 de uitdagingen aan als ondernemer. Vol ambitie maakt Rens de leukste video- en foto producten. Eerst voor mensen dichtbij, zoals de videoclips die hij maakt voor zijn broer Guus Bok, maar ondertussen ook voor merken als de Mediamarkt en de Jumbo.

Uiteraard doet hij dit allemaal niet alleen, Rens heeft een groot netwerk om zich heen dat bestaat uit filmmakers, fotografen, sounddesigners, animators, motion graphic designers, grafisch ontwerpers, website bouwers, regisseurs en producenten. Met de kracht van deze mensen zijn er zo veel mogelijkheden en het is heel gemakkelijk dat alles via Rens Bok Productions geregeld worden, zodat je maar 1 aanspreekpunt hebt voor jouw project.

Wil je kijken wat we voor jou kunnen betekenen? Druk dan op de knop hieronder!