DSC_3397.jpg
 

Persoonlijk en compleet

Rens Bok Productions zet alles op alles om aan jullie foto- en/of filmwensen te voldoen. Wij begrijpen dat jullie bruiloft natuurlijk perfect moet zijn. Elke foto en film is met de hand gemaakt, precies zoals je van ons mag verwachten. De bruidsfilm ontvang je in hoge resolutie (4K) en kan in verschillende lengtes besteld worden. Het is zelfs mogelijk om een same-day-edit te laten maken zodat jullie de avondgasten kunnen tonen hoe jullie dag is verlopen! De foto’s krijg je uiteraard ook in hoge resolutie en worden stuk voor stuk bewerkt zodat elke foto een top foto is.

Nog geen idee wat jullie precies willen? Vraag maar raak! Wij denken graag met jullie mee en geven je alle mogelijkheden. Persoonlijke aandacht met een glimlach is het belangrijkst. Rens komt graag bij jullie langs om samen met een kop thee (geen koffie!) de dag te bespreken.

 
 
RBP_4893.jpg

Nieuwsgierig geworden? Druk dan hieronder op ‘pakketten en onderdelen’ om alle mogelijkheden voor foto en film te bekijken! Zo heb je al een film van jullie bruiloft vanaf €899,- en een fotoreportage vanaf €1049,-. Laten jullie Rens Bok Productions de foto en film van jullie bruiloft verzorgen? Dan krijgen jullie 10% korting. Ook is het mogelijk om bij ons een trouwboek te laten maken. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek, dan zullen we de pakketten en onderdelen doornemen.

 
RBP_4807_1.jpg