Instagram Husband

Voor mijn aller eerste blog wil ik graag een verhaaltje vertellen over een verliefd koppel.

Iedereen kent wel zo’n gast die altijd geforceerd foto’s moet maken van zijn vriendin, zodat zij de perfecte instagram pagina kan krijgen. Het is altijd verschrikkelijk om te zien hoe deze mannen publiekelijk vernederd worden door hun eigen vriendin. Zij word boos op hem en hij begrijp niet wat zij nou precies wilt en hoe ze op de foto moet staan. Hij doet zo hard zijn best, maar elke keer als ze naar hem toe komt om te foto’s te bekijken is ze toch net niet tevreden.

Maar dan, na het maken van ongeveer 200 foto’s met vrijwel dezelfde kadrering en net even andere poses, verteld ze hem eindelijk dat ze de perfecte foto heeft. De jongen voelt zich verlost, niet wetende dat hij alles opnieuw moet doen wanneer ze weer bij een ander leuk plekje aankomen. (wat zij hem ook niet verteld, tot dat ze er zijn)

Aan het einde van de dag, wanneer ze samen in bed zitten en de foto’s bekijken, verteld de vriendin aan haar vriendje dat het niet zijn fout is dat de foto’s niet zo goed lukten vandaag, maar die van haar. Omdat zij net niet goed stond of omdat de kleding die ze aan had toch niet helemaal werkt. Dat is het leven van een Instagram Husband…

En je raad het al, ik ben je jongen.

One of many 'Instagram Husband' pictures made by me.

One of many 'Instagram Husband' pictures made by me.