Mijn werk aan jouw muur?

Omdat je al op mijn website ben mag ik er van uit gaan dat je geïnteresseerd bent in mijn werk. Als je zelfs stiekem een grote fan bent, ben ik hier om je een mooie dag te verzorgen!

Vanaf nu, kun je mijn werken daadwerkelijk aanschaffen in elke grootte en soort wat jij wil! ga naar mijn winkel op ‘Werk aan de muur‘ en vind al mijn werk dat te koop is. Voor nu is zijn dit een hoop Urbex fotos en landschapfoto’s van Santorini en Zuid-Afrika. Maar dit assortiment breid zich steeds verder uit en er zit vast wel iets voor jou tussen!

Als voorbeeld: je kan mijn werk kopen op canvas, houd, acryl glas, staal en meer, zelfs een heel behang! Als je een speciaal verzoek heb, laat het mij dan weten via mijn contact formulier. Misschien heb je een foto op mijn website gezien maar niet in de winkel… Laat het even weten en ik regel het!

Waar wacht je nog op? ga naar mijn shop en ga op een shopping spree!!